B A B Y B I K E

Bestelinformatie


Zien, voelen
Wilt u de Babybike eerst zien, voordat u besluit to aanschaf? Dan bent u van harte welkom bij Babybike in Bussum. Hoewel we ons ontwikkelen tot 'webwinkel' stellen we rechtstreeks contact met u bijzonder op prijs! Wel vragen we u eerst even een afspraak te maken.

Bestelling telefonisch doorspreken Heeft u vragen bijvoorbeeld over de levertijd, of de dessins die in voorraad zijn? Bel ons dan gerust, of stuur ons een e-mail.

Betaling: direct of later? Wilt u bestellen, en de Babybike thuisbezorgd krijgen, dan is het gebruikelijk om direct aan de deur af te rekenen. Dat heet 'bezorging onder rembours'. Dat kan alleen in Nederland. Woont u in BelgiŽ, dan kunt u het best betalen via een VISA kaart. Dat levert u gelijk extra garantie op tegen schade, verlies en diefstal. Lees onze pagina over de garantie . Woont u in Nederland, en wilt u ook die extra garantie, betaalt u dan ook via VISA. Dat kost 7% extra. U hoeft dan niet aan de deur af te rekenen (een zg. 'franco' levering). VISA rekent met u pas na enkele weken af.

Als u met VISA wilt/moet betalen, hebben we uw VISA kaartgegevens nodig (naam, expiratiedatum, kaartnummer en veiligheidscode). Het is verstandig om die niet over het web, maar per telefoon, per post of per fax te versturen. Zie onderaan de link 'adres'.


productoverzicht en prijzen referenties slapend rijk actie... Zien, voelen, bestellen, thuisbezorgen en garantie

Bedrijfsinformatie     Kantooradres      Tel: 035 6951908    e-mail home