B A B Y B I K E

Slapend rijk


Folderhouder worden  Meld u bij ons als folderhouder! Iedereen mag meedoen. We hebben slechts uw bankrekeningnummer nodig en de naam die daarbij hoort. Woont u niet in Nederland, maar wel in de EG? Geen probleem, we hebben dan ook uw IBAN en BIC code nodig. (Die codes zijn niet geheim, en staan gewoon vermeld op uw bankafschriften).

Wat doet de folderhouder? Download onze folder. Vul bovenaan uw bankrekeningnummer en uw naam in. Schrijf erbij: Vermeld deze naam, en u ontvangt korting! Hang de folder (3 pagina's) duidelijk op bij zwangerschapsyoga, wachtkamers van verloskundigen, etc. Meer hoeft u niet te doen.

Wat verdient u?  Wie uw folder leest, en bij ons een Babybike set bestelt, krijgt 15 euro korting als hij/zij uw naam en bankrekeningnummer vermeldt bij de bestelling (ter waarde van minimaal 343 euro). U zelf krijgt vervolgens automatisch eveneens per bestelling 15 euro beloning op uw bankrekening, nadat de koop definitief is gesloten (enkele weken na aflevering bij die nieuwe klant). U hoeft dus weinig anders te doen dan de folder op een slimme plaats op te hangen! U verkoopt als het ware 'korting', en krijgt er nog geld voor ook !

In plaats van uw eigen naam kunt u ook een algemeen bekende liefdadigheidsinstelling noemen op uw folder. Bijvoorbeeld Artsen Zonder Grenzen, Terre des Hommes, Unicef, Novib, War Child, Green Peace, Milieudefensie, het Rode Kruis, of de Fietsersbond enfb. Wij storten uw 'commissie' dan op die rekening. In dat geval is het niet nodig dat u zich bij ons als folderhouder registreert.

In plaats van uw eigen naam kunt u ook een plaatselijke vereniging noemen op uw folder. Dan is het wel nodig dat u die vereniging (met de bankrekening) bij ons aanmeldt als begunstigde.

Bent u zelf een tevreden 'Babybiker', en wilt u demonstraties geven bij u thuis, of op uw consultatiebureau, dan raden we u aan om bovenaan de folder(s) ook even uw telefoonnummer te noteren, zodat we geinteresseerden met u contact op kunnen laten nemen. Brengt u zo meer dan 5 klanten per jaar aan, dan verhogen we uw beloning tot 22,50 Euro per set! Let wel: wij blijven gewoon de leverancier, met alle verplichtingen van dien. U houdt er verder een leuk netwerk van sportieve jonge ouders aan over!

Help zo mee om het veilig fietsen met baby's in een comfortabel (multifunctioneel) fietsfauteuiltje te populariseren!


p.s. Indien een nieuwe klant bij de bestelling een folderhouder vermeldt die niet geregistreerd staat, behouden we ons het recht voor om de beloning aan één van bovengenoemde liefdadigheidsinstellingen over te maken.

Word folderhouder, en download nu de folder!productoverzicht en prijzen referenties slapend rijk actie... Zien, voelen, bestellen, thuisbezorgen en garantie

Bedrijfsinformatie     Kantooradres      Tel: 035 6951908    e-mail home